تازه های خبری دانشکده بهداشت و تغذیه

عنوان کتاب

سرشناسه

مبانی مدیریت و رفتار سازمانی

علی رضاییان

اصول مدیریت بازاریابی خدمات

کریستونر لاولاک و لارن رایت

مدیریت منابع انسانی

اسفندیار سعادت

مبانی مدیریت

استیفن رابینز

تئوری سازمان ساختار و طرح ریزی

استیفن رابینز

مدیریت

جیمز ای اف استونر

بهداشت و فناوری شیر

گیتی کریم

آزمونهای شیر و فراورده های آن

گیتی کریم

بیماری های مشترک انسان و دام

محمدعلی راد

اصول و بهداشت مواد غذایی

نودهر رکنی

سم شنایی غذایی و تغذیه ای

استنلی تی امی

بهداشت گوشت

جوزف کریسی

آزمونهای میکروبی مواد غذایی

گیتی کریم

میکروبهای بیماری زا مواد غذایی و اپیدمیولوِژی مسمومیت های غذایی

ودود رضویلر

تئوری های مدیریت پیشرفته

علیرضا امیر گیری

نظام های بیمه سلامت

محمد عرب

بودجه ریزی عمومی

دکتر عادل آذرودکتر طیبه امیر خانی

مبانی سازمان و مدیریت

علی رضاییان

فرآوری و تضمین کیفیت محصولات لبنی

جواد حصاری

مدیریت استراتژیک

فردآز دیوید

کاربرد سموم در بهداشت

محمدرضا طاهریان

ناقلین

محمدرضا طاهری

مدیریت خدمات

جیمز ایی فیتزسیمنزو