تازه
های خبری
دانشکده
بهداشت و
تغذیه
عنوان
کتاب |
سرشناسه |
مبانی
مدیریت و
رفتار
سازمانی |
علی
رضاییان |
اصول
مدیریت
بازاریابی
خدمات |
کریستونر
لاولاک و
لارن رایت |
مدیریت
منابع
انسانی |
اسفندیار
سعادت |
مبانی
مدیریت |
استیفن
رابینز |
تئوری
سازمان
ساختار و طرح
ریزی |
استیفن
رابینز |
مدیریت |
جیمز ای
اف استونر |
بهداشت
و فناوری شیر |
گیتی
کریم |
آزمونهای
شیر و
فراورده های
آن |
گیتی
کریم |
بیماری
های مشترک
انسان و دام |
محمدعلی
راد |
اصول و
بهداشت مواد
غذایی |
نودهر
رکنی |
سم
شنایی غذایی
و تغذیه ای |
استنلی
تی امی |
بهداشت
گوشت |
جوزف
کریسی |
آزمونهای
میکروبی
مواد غذایی |
گیتی
کریم |
میکروبهای
بیماری زا
مواد غذایی و
اپیدمیولوِژی
مسمومیت های
غذایی |
ودود
رضویلر |
تئوری
های مدیریت
پیشرفته |
علیرضا
امیر گیری |
نظام
های بیمه
سلامت |
محمد
عرب |
بودجه
ریزی عمومی |
دکتر
عادل
آذرودکتر
طیبه امیر
خانی |
مبانی
سازمان و
مدیریت |
علی
رضاییان |
فرآوری
و تضمین
کیفیت
محصولات
لبنی |
جواد
حصاری |
مدیریت
استراتژیک |
فردآز
دیوید |
کاربرد
سموم در
بهداشت |
محمدرضا
طاهریان |
ناقلین |
محمدرضا
طاهری |
مدیریت
خدمات |
جیمز
ایی
فیتزسیمنزو |